Új rovatunkban a sorozatok első részeiről, vagyis a pilotokról írunk egy rövid bejegyzést. Hogy tetszett a bevezető epizód, néznénk-e tovább, mit gondolunk. Mai Pilotfan-írásunk Warrior Nun nevet viselő szériáról szól.

Tovább olvasom

Új rovatunkban a sorozatok első részeiről, vagyis a pilotokról írunk egy rövid bejegyzést. Hogy tetszett a bevezető epizód, néznénk-e tovább, mit gondolunk. Mai Pilotfan-írásunk A Harag: Kezdetek című horrorral foglalkozik.

Tovább olvasom

Új rovatunkban a sorozatok első részeiről, vagyis a pilotokról írunk egy rövid bejegyzést. Hogy tetszett a bevezető epizód, néznénk-e tovább, mit gondolunk. Mai Pilotfan-írásunk Az erdő címet viselő sorozatról szól.

Tovább olvasom

Olaszországi futókaland, bestsellerek, reményteli új projekt, nyitott szellemiségű barátok. Látszólag tehát tökéletes Arabella élete, azonban az HBO és a BBC mai napon debütáló sorozata, az I May Destroy You (magyar címén Tönkretehetetlenek) épp arról szól, hogy egyetlen tragédia hogy kérdőjelezheti meg ezt az idillt.

Tovább olvasom

Amerika végre visszaveszi a – nyilván kizárólag őket megillető – kozmoszt, és a biztonságosabb Twitter-használatért újra embert készül küldeni az űrbe. Május 29-én landolt Steve Carell új vígjáték sorozata, de a kilövés nem pont úgy alakul, ahogy tervezték, sem az Epsilon 6-on, sem a Netflixnél.

Tovább olvasom

Új rovatunkban a sorozatok első részeiről, vagyis a pilotokról írunk egy rövid bejegyzést. Hogy tetszett a bevezető epizód, néznénk-e tovább, mit gondolunk. Mai Pilotfan-írásunk a Snowpiercer-sorozatról szól. 

Tovább olvasom

Egy újabb tinisorozat, ezúttal Spanyolországból. Egy kis high-tech, némi sherlocki képesség és remek zenei felhozatal. Elég ez, hogy elkezdjük nézni a szériát? Pilotkritikánkból kiderül.

Tovább olvasom

Vér és víz címmel érkezett meg a Netflix második saját gyártású szériája az afrikai földrészről, mely a platformon oly nagy népszerűségnek örvendő tinisorozatok zsánerébe sorolható be. Sajnos azonban jelen produkció nem tud, sőt igazából nem is próbál meg bármiféle újdonsággal szolgálni.

Tovább olvasom