Míg a kommunisták a kapukig, a bűnös gondolatok már egész a fejekig jutottak. De vajon képes-e a Van Der Beck háziasszony-képző olyan elfoglaltan és elszigetelve tartani tizenéves lányait, hogy ne csapja meg őket a változás szoknyalibbentő szele?

Tovább olvasom

Az éhezők viadala-sorozat felkerült a Netflixre, mi pedig ennek apropóján úgy gondoltuk, hogy végigvesszük a négyrészes filmszéria darabjait. Most az első epizódról írt kritikánkat olvashatjátok.

Tovább olvasom

29 éve mutatták be minden idők egyik legjobb folytatását, a Terminátor második részét. Az eredetileg Terminátor 2: Judgment Day címet viselő sci-fi több szempontból mozgóképes mérföldkő, egy időtlen remekmű. A film tiszteletére összegyűjtöttünk pár érdekességet James Cameron klasszikusáról.

Tovább olvasom

Senkinek sem kell bemutatni a Vissza a jövőbe-trilógiát, hiszen generációk nőttek fel Marty McFly és Doki kalandjain. A trilógia első része 1985-ben került a mozikba, míg a második rész 1989-ben, a harmadik pedig 1990-ben.  A Cinemazing csapata akart klasszikus kritikát, vagy ajánlót írni, hiszen minden bizonnyal mindenki ismeri a filmeket, azonban egy érdekes összeállítással mindenképp szerettünk volna készülni a jubileum alkalmából. Nézzük, melyek azok a filmben megjelenő ötletek, melyek ténylegesen megvalósultak.

Tovább olvasom