Név: Barsi Zsuzsa

Szerepkör: szerkesztő, fordító

Életkor: 18+

Ezt csinálom, amikor nem az oldalon vagyok: projektmenedzserként dolgozom

Kedvenc sorozatok: Bolívar, 24, Ígéret (Söz), Isabel, Legbelül (Icerde), A Gyűrűk Ura trilógia (főleg: A két torony), Sons of Anarchy, The Last Kingdom, Resurrection of Ertugrul, Supernatural, La Casa de Papel, A szökés, Ministerio del Tiempo, Al Hayba, The Inmate, Tierra de Reyes, Enemigo Íntimo, Star Trek, Battlestar Galactica, Anna a Zöld Oromból, Ezel, Karaday, David Attenborough: Our Planet, Vikings, Black Sails, Morocco: Love in Times of War, Mar de Plástico, Yankee, Karaday, Strike Back, The Queen of Flow, Ezel, Fauda, Battlestar Galactica – felsorolhatatlan mind.

Kedvenc filmek: Gladiátor, Himalája: Az élet sója, Sadece Sen (Csak Te), Passió, Braveheart Legyetek jók, ha tudtok, Hét év Tibetben, Bold Pilot, Értelem és Érzelem, Igazából szerelem, Déja Vu, Apró kis hazugságok (Les petits mouchoirs), Csoda a 7. cellában – a lista szinte végtelen.

Email: zsuzsalakatosnebarsi@gmail.com

Kedvenc színészek: Charlie Hunnam, Tolga Sarıtaş, Russell Crowe, Hugh Jackman, Mel Gibson, Jensen Ackles, Jared Padalecki, Rodolfo Sancho, Bergüzar Korel, Çetin Tekindor, Ipek Bilgin

Pár szó magamról: Egész életemben a filmek és sorozatok (és természetesen a könyvek), jelentették a menekülőútvonalat egy olyan álomvilágba, amely kikapcsol, stresszoldó és ha igazán értékes kincsre akadsz köztük, óriási élményt és utazást nyújt. Ha tehetném, csak ezzel foglalkoznék. Örömmel fogadtam a Cinemazing felkérését, hogy csatlakozzam a csapathoz. Mindenevő vagyok, szeretem az akciódús, de mély tartalommal bíró, lassan kibontakozó történeteket is, és örülök, ha egy történet meghökkent, elgondolkodtat és felemel.