Ha az ember egy hógömbben él, ne csodálkozzon, hogy karácsonykor el akarják adni az otthonát. Erre a konklúzióra is juthatna a Dolly Parton (angyal)szárnyai alatt létrejött Netflix-musical, de – és ez talán nem nagy spoiler – az alkotók nem a cinikusok kegyeire hajtottak. Ezért aki az átlagosnál érzékenyebb a szupergiccsre, az egyszerű tanulságokra vagy az émelyítően bájos (mese)hősökre, az meneküljön, amikor meglátja ezt a címet: Karácsony a kisváros terén (Christmas On The Square). Komolyan mondom, bele ne nézzen, ha kedves az élete!

Tovább olvasom

A tavalyi évben megjelent, saját gyártású Netflix produkció, a Karácsonyi cserebere idén is visszatér a képernyőkre, hogy tovább szórakoztassa a műfaj kedvelőit, vagy megbotránkoztassa a kevésbé érdekelt nézőket. Ezúttal a Karácsonyi cserebere 2: Az új hasonmást nézhetjük meg, és ezzel folytathatjuk a ráhangolódást a közelgő ünnepekre.

Tovább olvasom

A világjárvány miatti többszöri halasztást követően végre újra forog a Stranger Things negyedik évadja, amelynek cselekményéről egyelőre keveset tudni. Az új epizódok még februárban közzétett teaseréből azonban annyi kiderült, hogy Hoppert (David Harbour) – aki mégis túlélte a harmadik szezon fináléját – a Szovjetunióban tartják fogva.  

Tovább olvasom

A streamingszolgáltatók elkényeztetnek minket a rengeteg tartalommal, de néha – okkal – érezhetjük azt, hogy a mennyiség a minőség rovására megy. Éppen ezért mindig rendkívüli érzés egy olyan sorozatot találni, amely nem átlagos, hanem kiemelkedő és egyedi. A Vongozero – Menekülés a tóhoz egy orosz sorozat, és úgy gondolom, egy kincs a mai felhozatalban. A témában nem váltja meg a világot, de rendkívül hatásosasan és ügyesen felépített, látványos darab. 

Tovább olvasom

Közeledik a karácsony és ez érezhető a Netflix novemberi kínálatán is, hiszen legelőre kerültek a korábbi ünnepi témájú sorozatok és filmek, valamint folyamatosan jelennek meg az újabbnál újabb zöldben és pirosban játszódó tartalmak. A legújabb ezek közül a héten debütált Dash & Lily romantikus vígjáték, és nem utolsó sorban tini sorozat, amiről ezúttal számolunk be.

Tovább olvasom