Kedves olvasó!

Sok szeretettel üdvözlünk az oldalunkon! Az alábbi sorokban a keletkezésünkről, az oldal történetéről olvashatsz.

Bő egy éve szerettem volna egy Netflix-tartalomról olvasni, de bármennyire is keresgéltem az interneten magyar kritika után, nem találtam. Biztos voltam benne, hogy rajtam kívül is vannak olyan emberek, akik egy adott tartalomról szívesen olvasnának, beszélgetnének, de nem volt hozzá megfelelő platform. Ekkor született meg a Netflix Hungary, illetve a hozzá kapcsolódó honlap gondolata. Az elején egyedül írtam a cikkeket, és azt vettem észre, hogy a sorozatot kedvelőket érdekli az, amit írok, egyre több kérdés merült fel, és egyre több emailt kaptam. Végül úgy döntöttem, hogy átírom az oldal nevét Netflix és Cinema Hungary-re, hogy ne legyen megtévesztő az elnevezés, illetve új, lelkes munkatársakat vettem fel magam mellé, hiszen a megnövekedett követői tábort, az igényeket már nem tudtam egyedül kielégíteni.

Jókor, jó helyen; nem titok, és nincs is ezen mit szégyellni, hogy a Netflix magyarországi lokalizációjának időpontjában elképesztően emelkedni kezdett az oldal látogatottsága, még több kérdést kaptunk, egyre többen szerettek volna megismerkedni ezzel a Netflix nevű, hazánkban viszonylag új dologgal. Egyre többen éreztek rá a streaming-szolgáltató által nyújtott életérzésre. Mi próbáltunk lépést tartani, tagfelvételt hirdettünk, elindult a Youtube-csatornánk, és szervezettebbek lettünk, hiszen próbáltunk eleget tenni az olvasóinknak, követőinknek.

Az oldal egy éves évfordulóján egy kérdőívet készítettünk, amelynek a legfontosabb végeredménye az volt, hogy az olvasók többféle tartalommal szeretnének találkozni. Mi pedig úgy döntöttünk, hogy megújulunk, és megpróbáljuk lefedni a teljes streaming-szolgátatói piacot, azon kívül persze, hogy mozifilmekkel is foglalkozunk. Így született meg a Cinemazing, amelynek nem titkolt célja, hogy az igényes szórakoztatás mellett Magyarország egyik legjelentősebb sorozattal- és filmmel kapcsolatos oldala legyen.

Mindent megteszünk azért, hogy minden sorozat- és filmimádó megtalálja a neki tetsző tartalmat. Azon leszünk, hogy minden lényeges információról hírt adjunk, legyen az bármely streaming-szolgáltató, bármely mozifilm. Szeretnénk mindenki számára  biztos pont lenni,, ahol mindig választ kaphatnak a kérdésekre. Aktuális, naprakész, igényes, minőségi, független és részletes. A te szórakozásod legyen a mi programunk! Az oldal készítőinek, szerkesztőinek és cikkíróinak a nevében bátran kijelenthetem: nálunk motiváltabb filmes, sorozatos stáb nem létezik.

Az oldal több platformon is nyomon követhető, ezek a következők:

Facebook: https://www.facebook.com/cinemazinghungary/

Instagram: https://www.instagram.com/netflixmaniahun/

Youtube-csatorna: Cinemazing 

A Cinemazing oldalhoz két, nagy létszámmal bíró csoport is tartozik. Ide várjuk azokat a sorozat- és filmfüggőket, akik nem csak nézni szeretik a dolgokat, de szívesen beszélgetnek róla, eszmét cserélnek, vitáznak (nem vitatkoznak). Csatlakozzatok bátran!

A Netflixmánia nevű Facebook-csoport: Netflixmánia

A sorozat- és filmmánia Facebook-csoport: A sorozat- és filmmánia 

 

A továbbiakban jó szórakozást kívánunk nálunk, remélem, az új oldal, és persze a hozzá járó tartalom elnyeri a tetszésedet. Amennyiben így van, nagyon örülünk minden lájknak, megosztásnak, ajánlásnak, tanácsnak, kritikának és ötletnek!

 

Tisztelettel:
Sellei Zoltán

főszerkesztő