Név: Vigh Martin

Szerepkör: A magyar ugaron-rovatvezető, fordító

Életkor: 18 év

Ezt csinálom, amikor nem az oldalon vagyok: Jelenleg még tanulok, nemrég vettem részt az érettségi vizsgán, ha terveim sikerülnek, akkor szeptembertől az Eötvös Loránd Tudományegyetem Kommunikáció és Médiatudomány szakán fogom folytatni tanulmányaimat. Emellett néhány éve kezdtem el publikálni, először főleg sportos témakörökben, ma már azonban legalább ugyanilyen fontos szerepet tölt be az életemben a kultúra, jelenleg is több filmes portálon jelennek meg írásaim.

 

Kedvenc sorozatok: Normális emberek, Foglalkozásuk amerikai, Trónok harca, A viszony, Stranger Things, Terápia (bizony, a magyar változat)

Kedvenc filmek: Sráckor, Spotlight, Holdfény királyság, A szem tükrében, A Mielőtt-trilógia egyes darabjai, Huszadik századi nők, Holt költők társasága, Egy asszony illata, Szenvedélyek viharában, és hogy a végére jöjjön egy igazán klisés, a Keresztapa-trilógia

Email-cím: joemartin2001@hotmail.com

Elérhetőségek: Facebook: https://www.facebook.com/martin.vigh.31 Instagram: https://www.instagram.com/mvigh/?hl=hu

Pár szó magamról: 2019 augusztusában kerültem az oldalhoz, addig főszerkesztőnk, Zoli egyedül működtette a médiumot. Ha emlékeim nem csalnak, akkor abban az időben épp nem írtam sehova filmekkel kapcsolatban, így kapva kaptam az alkalmon. Azóta sikerült még jó néhány taggal bővülnünk, és most itt, az új helyükön igyekszünk valami különlegeset és színvonalasat létrehozni. Azt, hogy mit is adnak számomra a filmek, még megfogalmazni is nehéz. Örömet, bánatot, katarzist, teljes érzelmi bevonódást. Emellett a gondolatvilágom, a világlátásom kialakulásában is nagy szerepe volt az audiovizuális kultúrának. Jelen weboldalon leginkább kritikáimmal, ajánlóimmal fogtok találkozni.