Ted Sarandos valósággal áradozott a komikusról.

A színész és a szolgáltató együttműködése még 2014-ben kezdődött, akkor főleg Sandler régi filmjei kerültek fel a Netlfixre, a Happy Madison cég pedig kizárólagos szerződést kötött a streamingóriással. A The Ridiculous 6 volt az első, kizárólag a Netflixre gyártott alkotása a komikusnak, a siker pedig nem maradt el, minden korábbi nézőcsúcsot megdöntött Sandler bohóckodása. A remek nézőszámoknak köszönhetően a két fél 2017-ben újabb négy filmre szerződött, ennek keretein belül készült el a Murder Mystery, amely az elmúlt év legsikeresebb Netflix-filmje volt.

Nemrég pedig biztossá vált, hogy Sandler cége újabb négy alkotást készít a Netflixnek, köztük az előbb említett komédia folytatását. Ted Sarandos, a Netlix tartalomért felelős vezetője így indokolta a döntést:

Az előfizetőink nem tudnak betelni vele. Szeretik a történeteit, a humorát, ennélfogva izgatottan várom a további együttműködést.

Forrás:ScreenRant

Kép:TimesofIsrael

595 megtekintés.

Megosztás:

0 comments

    XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>