A legtöbb cégnek túl drága a produkció.

Martin Scorsese jelenleg is készíti elő következő, Killers of the Flower Moon című filmjét, azonban akadályok gördültek a tervek szerint a jövő hónapban induló forgatás elé. Az alkotás ugyanis a becslések szerint 225 millió dolláros gyártási költséggel rendelkezne, ez pedig egyáltalán nem tetszik a projektet eredetileg tető alá hozó Paramountnak. Viszonyításképpen, a legtöbb stúdió már Az ír 160 milliós költségvetése láttán is élénken rázta a fejét. A problémára gyorsan megoldást kell találni, a forgatás ugyanis a tervek szerint pár héten belül startolna, a rendezőzseni pedig a fejlemények következtében meg is kereste a Netflix elöljáróit. Az információk persze nem hivatalosak, de a korábbi történések alapján egyáltalán nem tűnik irreálisnak a streamingóriás közbelépése.

Scorsese egyébként két kedvenc színészével, Leonardo DiCaprioval és Robert De Niróval próbálna ki egy számára új műfajt, a westernt. A film David Grann 2017-es regényén alapszik majd, amely egy 1920-as években történt gyilkosságsorozatot dolgoz fel.

Kép:Filmtrailer

615 megtekintés.

Megosztás:

0 comments

    XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>