A Netflix tartalmakért felelős igazgatója a CNN-nek nyilatkozott.

A legtöbb filmstúdióhoz hasonlóan a Netflix is világszerte leállította a forgatásait, így jelenleg szünetelnek többek között a Stranger Things és a The Witcher munkálatai is. Ted Sarandos nemrégiben a CNN egyik műsorában nyilatkozott, ahol a leállást “a történelemben példátlan”- nak nevezte, ám figyelmeztetett, hogy a csatornának van bőven tartalma a következő hónapokra.

A következő hónapokban a tartalmak terén nem várható jelentős változás, az eredeti tervek szerint haladunk tovább, az év második felében azonban már érezhető lehet a leállás hatása, mindez attól függ, hogy pontosan meddig tart a jelenlegi állapot.

A munkálatok teljesen nem álltak le a streamingóriás berkein belül, a Big Mouth című animációs sorozat stábja például nemrég tartott online olvasópróbát. Sarandos szerint az ilyen munkálatokra azért van szükség, hogy a vészhelyzet végeztével minél zökkenőmentesebben folytatódhassanak a forgatások. A Netflix egyébként nemrégiben hozott létre egy 100 millió dolláros alapot, melyből leginkább a nehéz helyzetbe került stábtagokat szeretnék kisegíteni.

Forrás:IndieWire

525 megtekintés.

Megosztás:

0 comments

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>