Meglepő információk láttak napvilágot.

A We Got This Covered nevű oldal információi szerint a Netflix két részre bonthatja a Stranger Things negyedik, egyben záró évadát. A portál ezt belsős információkra hivatkozva állítja, ezek a források korábban hitelesnek bizonyultak, megjósolták többek között a Trnsformers-franchise rebootját, illetve Han visszatérését a Halásos Iramban-sorozatban. A hírek szerint eredetileg valóban a negyedik évad lett volna az utolsó, ám úgy döntöttek, hogy még néhány résszel meghosszabbítják a sorozatot. Ennek pedig két fő oka van:Egyrészt, a Duffer tesók a forgatókönyv írásának szakaszában rájöttek, hogy több időre és epizódra lesz szükségük egy minden igényt kielégítő lezáráshoz, mint azt gondolták. Másrészt pedig a csatorna érthető módon nem szeretné elengedni egyik legsikeresebb brandjét.

Ez viszont befolyásolhatja a premierdátumot is, hiszen egyben forgatnák le a hosszabb évadot, ez pedig nyilván a korábbiaknál több időt venne igénybe.

Kép:ContextUs

982 megtekintés.

Megosztás:

0 comments

    XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>