Szerdán jön a premier.

A Stranger Things producerei és az End of the F***ing world készítője összeálltak, hogy egy újabb Charles Forsman- képregényt adaptáljanak képernyőre( az ő munkája képezte utóbbi sorozat alapját is). A siker pedig biztosítottnak látszik, hiszen az előzetes alapján a széria izgalmas témákat dolgoz fel, mégpedig sajátos hangvételben. Ráadásul, a szereplőgárdában egy sor izgalmas, feltörekvő színészt találunk. A főszerepben azt a Sophia Lillist láthatjuk majd, aki a legtöbbeknek az AZ Beverlyjeként lehet ismerős, fontos karaktert játszik majd a korábban említett Stephen King-adaptációban szintén feltűnő Wyatt Oleff, a Veronica Mars legutóbbi évadában szereplő Richard Ellis, illetve Sofia Bryant is.

A Lillis által játszott főszereplő, Sydney saját magára átlagos lányként hivatkozik, édesapja nemrég tért haza a háborúból, édesanyja pedig rengeteget dolgozik a család fenntartása érdekében. Sydney természete alapvetően békés, a legszélsőségesebb helyzeteket is képes kezelni, néha azonban ő is elveszti a fejét, ezekben az esetekben pedig nagyon furcsa dolgok történnek.

A hét epizódos sorozatot Pennsylvaniában forgatták, a rendező Jonathan Entwistle volt. A külföldi kritikák egyelőre többnyire pozitívak, az írások alapján a hangulat valóban emlékeztet a korábban említett két szériára. Maria Sciullo, a Pittsburgh Post- Gazette újságírója például eképpen fogalmazott:

Ha el kellene helyeznem a sorozatot, akkor valahová a Strnager Things, a Tizenhat szál gyertya, és a Carrie közé tenném. Fényévekkel jobb és érettebb a legtöbb középiskolai témájú sorozatnál.

Premier: Február 26.

Kép: What’s on Netlfix

771 megtekintés.

Megosztás:

0 comments

    XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>