Jövőre fejeződik be a Netflix egyik legsikeresebb filmszériája.

2018-ban mutatták be a To All the Boys I’ve Loved Before című filmet, amely hamar a Netflix egyik legsikeresebb produkciója lett. A Jenny Han regényein alapuló alkotás meg is kapta a folytatását, jövőre pedig érkezik a harmadik epizód is. A rendező, Michael Fimognari ezzel kapcsolatban a következőket nyilatkozta:

A második film fő témája az, hogy a múltunk miképpen befolyásolja a jövőnket. A harmadikban sokkal inkább a jövőre fogunk koncentrálni. Amikor végzős vagy középiskolában, számtalan izgalmas kihívás áll előtted: egyetem, egyedüllét, új környezet. A változások pedig nagy hatással lesznek Lara Jean kapcsolataira. Jenny regényeiben az a csodálatos, hogy az első könyv első oldalától egészen az utolsó kötet végéig egy koherens, teljes történetet kapunk, végigkövethetjük ennek a karakternek a felnövését.

A befejező epizód 2020-ban kerül fel a Netflixre, feltehetően szintén Valentin-nap táján.

Forrás:EW

Kép:The Cornell Daily Sun

939 megtekintés.

Megosztás:

0 comments

    XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>