Immáron mozgóképen is láthatjuk a remek szereplőgárdát.

Szeptember hónap egyik legizgalmasabb premiere lesz Donald Ray Pollock elismert regényének, a Mindig az ördöggel című műnek az adaptációja. Az alkotás a második világháború és a vietnámi háború között játszódik, és főleg az időszak pszichológiai vetületére fog hangsúlyt helyezni. Ahogy a könyv szinopszisa fogalmaz:

Donald Ray Pollock lebilincselően sötét Amerika-víziójában egy csapat szélsőséges szereplő életét követi a második világháború végétől a hatvanas évekig. Willard, a Csendes-óceáni szigeteken lezajlott vérengzésből visszatért veterán nem tudja megmenteni rákban szenvedő, gyönyörű feleségét, Charlotte-ot – hiába áztatja hektónyi áldozati vérbe az imatuskót, ahol naponta órákat fohászkodik az életéért. Egy másik házaspár, Carl és Sandy az országutakon portyázik és gyilkol. Modellek után kutatnak, és miután lefényképezik, ki is végzik őket. Feltűnik a színen a pókidomár prédikátor, Roy, aki tolószékben ülő társával együtt bujkál a törvény elől. Ők azok az ámokfutók, akik közt Willard és Charlotte árvaságra jutott fia, Arvin – minden szörnyűség dacára – jó emberré szeretne válni, de ehhez előbb brutális módon meg kell harcolnia az igazáért. (Forrás: moly.hu)

A szereplőgárda egészen elképesztően erős, feltűnik majd a filmben többek között Tom Holland, Robert Pattinson, Bill Skarsgård, Riley Keough, Jason Clarke, Sebastian Stan, Haley Bennett, Mia Wasikowska és Eliza Scanlen is. A rendező Antonio Campos volt.

A filmhez korábban érkezett egy galéria is, ez itt tekinthető meg.

Kép: Slashfilm

Premier: Szeptember 16.

1757 megtekintés.

Megosztás:

0 comments

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>