Májusban érkezik a Dave Bautista és Zack Snyder fémjelezte A halottak hadserege című film, amely mutatós előzetest kapott. 

Zack Snyder (300, Watchmen: Az őrzők, Zack Snyder: Az Igazság Ligája) filmje, A HALOTTAK HADSEREGE egy zombijárvány után játszódik, amely lerombolta és elszigetelte Las Vegast a világ többi részétől. Bly Tanaka kaszinófőnök (Hiroyuki Sanada) visszautasíthatatlan ajánlatot tesz Scott Wardnak (Dave Bautista), az egykori háborús hősnek, aki jelenleg hamburgereket sütöget a város szélén, amelyet most az otthonának hív: be kell törnie a zombikkal fertőzött karanténzónába, és meg kell szereznie a 200 millió dollárt, amely egy széfben csücsül a Las Vegas Boulevard alatt. Mindezt azelőtt, hogy a kormány lebombázza a várost 32 óra múlva. Ward elfogadja a kihívást, és anélkül, hogy időt vesztegetne, összeállít egy szedett-vedett szakértői csapatot a rabláshoz. Miközben ketyeg az óra, Wardnak és a csapatnak meg kell küzdenie az eddigieknél eszesebb és gyorsabb zombihordákkal, valamint egy híresen feltörhetetlen széffel. Egyetlen dolog biztos minden idők legnagyobb rablási kísérletében: a túlélők mindent visznek. Főbb szerepekben Dave Bautista, Ella Purnell, Omari Hardwick, Ana de la Reguera, Theo Rossi, Matthias Schweighöfer, Nora Arnezeder, Hiroyuki Sanada, Tig Notaro, Raúl Castillo, Huma Qureshi, Samantha Win, Michael Cassidy, Richard Cetrone és Garret Dillahunt látható. (forrás: Netflix Magarország, Youtube)

Zimbes zombis rablós film Bautistával? Jöhet! (Bár őt nem láttam a bemutatóban… 🙂 )

Íme az előzetes

606 megtekintés.

Megosztás:

0 comments

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>