A semmiből érkezett a Megan Fox főszereplésével készült Rouge előzetese. Első blikkre azt gondolnánk, hogy Netflix-produkció, pedig nem erről van szó (de azért majdnem). Az biztos, hogy a Transformers sztárja megráncigálja az oroszlán bajszát.

A történet szerint Samantha O’Hara zsoldos/kommandós, akinek az a feladata, hogy  Afrika egy eldugott helyéről túszokat mentsen ki. Arra senki sem számít, hogy nem az ember okozza a legtöbb bonyodalmat. Erős (CGI) oroszlánnak tűnő állatok próbálják őket meglakmározni. A Rouge akciódúsnak tűnik, van itt minden, mi szem-szájnak ingere, robban, harap, menekül, lő, retteg, oldalról támad (mint a velociraptor). A probléma már az előzetesből kiderülhet: az eredetiség minden csírája hiányzik belőle, ezen kívül pedig néhol látszik, hogy inkább a számítógép előtt ügyködtek rajta, mint a szabadban.  Ettől még persze lehet jó, egy esélyt mi is adunk neki.

A film természetesen (?) nem kerül mozikba, szeptember elsejétől lesz elérhető amolyan online kölcsönzős rendszerben.

 

íme az előzetes és a hivatalos poszter:

 

729 megtekintés.

Megosztás:

0 comments

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>