Mint mindig: jobb felső sarok, majd katt a fiókra.

fiók.png

Ezúttal a profilok kezelésére kell klikkelni.

első avatar

Ekkor láthatod az összes felhasználói profilt, amely az előfizetésedhez tartozik. Mint látjátok, nekem példál kettő van, mi most a Netflixmania nevű profilt változtatjuk meg. Szóval katt a sárga mosolygós négyzet közepén elhelyezkedő kis ceruzára.

második avatar

Mint láthatod, több mindent be lehet állítani a fiókon belül. A profil nevét átírhatod bármire, de beállíthatod, hogy milyen legyen a profil nyelve, illetve megszabhatod, milyen tartalmakat engedélyezel. Bár a kis mosolygós négyzet nagyon aranyos, ez az alapbeállításokban szerepel, és megváltoztathatod. Nagyon fontos tudni, hogy nem adhatsz meg bármilyen avatart, csak a Netflix által kínált képekből szemezgethetsz. Ehhez nincs más dolgod, mint rákattintani a négyzet bal alsó sarkában levő kis ceruzára.

harmadik avatar

Itt rengeteg kép, vagy ha úgy tetszik avatar közül választhatsz. Ezek nagy része sorozatokhoz tartozik, a Netflix éppen ezért szériánként vagy filmenként listázza a lehetséges képeket.

negyedik avatar

Az utóbbi napokban nagy Vaják rajongók lettünk, ezért a mi profilképünket is onnan választjuk; Cilit szeretnénk beállítani. Ha kiválasztottad a neked tetsző, egyszerűen kattints rá.

A Netflix megkérdezi, hogy tényleg szeretnéd-e cserélni a profilképet. Katt a viccesen hangzó „Rajta” gombra!

ötödik avatar

Ezután klikk a készre.

hetedik avatar

A jobb felső sarokban már az új profilkép látszódik majd.

Screenshot 2019-12-29 12.23.46.png

 

1831 megtekintés.

Megosztás: