Elolvastad a fontos tudnivalókat, mégis olyan probléma áll fent, amelyre nem kaptál választ? Az ügyfélszolgálat (support) a rendelkezésedre áll. Ők belelátnak a rendszerbe, és elméletileg minden kérdésedre lesz válaszuk. Nagyon fontos tudni, hogy a support főleg angol nyelven érhető el, magyarul nagyon ritkán.

Hol találom a Netflix ügyfélszolgálatát?

Klikk a jobb felső sarokban levő kis négyzetre, azon belül pedig az “Ügyfélszolgálat” menüpontra.

Screenshot 2020-01-10 00.22.05

Ha megtörtént, akkor nagyjából ezt kell látnod. Több gyakori kérdésre is választ lehet kapni magyar nyelven. Kattints a témára, ha valamelyik szerinted segíthet.

Screenshot 2020-01-10 00.14.44.png

Olyan problémád van, amely nem található a menüben? Akkor sincs gond, hiszen a Netflix ügyfészolgálata azért van, hogy segítsen megoldani a problémádat. Ez esetben két lehetőséged van. A hívás és a csevegés.

Screenshot 2020-01-10 00.23.00

A legegyszerűbb természetesen az, ha személyesen közlöd a problémádat a supporttal, tehát telefonon keresztül. Ne feledd: nincs biztosíték arra, hogy az ügyfélszolgálatos hölgy vagy úr magyar nyelven tud tájékoztatást adni. Nagy részben angolul folyik a társalgás, tehát akkor hívd, ha beszélsz és értesz angolul.

Nem kell megijedni, ha nem beszélsz angolul, az élő csevegés esetében ez abszolút nem probléma.

Screenshot 2020-01-10 00.23.31

Ha erre a lehetőségre kattintasz, akkor meg tudsz nyitni egy chatablakot, amely a messengerhez hasonlítható leginkább, és élőbe tudsz kommunikálni a supporttal. Figyelem: Google fordító bőven elég a kommunikációhoz.

Íme egy link hozzá:https://translate.google.hu Ha üzenetet kapsz, ezen keresztül azt is le tudod fordíttatni természetesen.

372 megtekintés.

Megosztás: