Millie Bobby Brown, a Stranger Things “Tizije” újabb sci-fiben kapott főszerepet. A „The Elektric State” címet viselő produkció Anthony és Joe Russo rendezésével jön létre az Universal égisze alatt. 

Millie, akit nemrégiben Enola Holmes karakterében is láthattunk, egy utópisztikus jövőbeli történet tizenéves főszereplőjét fogja alkotni. A történet alapját Simon Stalenhag azonos című regénye adja. A fiatal főszereplő kapcsolatba kerül egy robottal. Később kiderül, hogy a lány elveszett testvére próbál kapcsolatot teremteni a roboton keresztül. A szálak felgöngyölítése során nagy összeesküvés kerül leleplezésre. 

A Russo testvérek elmondták, hogy nagyon örülnek a produkciónak, és remélik, hogy a filmipar visszatér a régi kerékvágásba. A film forgatókönyvének megírása Christopher Markus és Stephen McFeely nevéhez fűződik, így elnézve az alkotógárdát Millie-t egy újabb sikerprodukcióban láthatjuk hamarosan. 

Forrás

2634 megtekintés.

Megosztás:

0 comments

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>