Thue Rasmussen nemrég bejelentette, hogy ezentúl a tv képernyő elől fogja figyelemmel kísérni a sorozatot, ahelyett, hogy benne szerepelne. Mindennek oka, hogy a koronavírus miatt problémák adódtak a felvételek időzítésével. 

Ezen a héten szerdán, egy Instagram posztban erősítette meg a színész a híreket, amelyben elmagyarázza a rajongóknak, hogy miért kellett a felvételek újra ütemezését követően ezt a „szívet tépő” döntést meghoznia. Mindazok ellenére, hogy a következő évadban már nem fog szerepelni, Rasmussen azt nyilatkozta, hogy hálás azokért a napokért, amiket a kezdetektől a végéig eltöltött a szériával.

A poszt végén megköszöni a rajongóknak a támogatást és imádkozik mindenkiért, aki a produkcióban részt vesz, amelyet egy „igazán inspiráló élménynek” ír le. Azt is hozzáteszi, hogy már alig várja, hogy a Netflix képernyőjén megnézhesse a második etapot, hiszen biztos benne, hogy egy „abszolút’ lenyűgöző” évadot láthatunk majd, amit ezúttal egy „rajongóként fog nézni vaják helyett”.

Rasmussent eredetileg Eskel szerepére választották ki, aki egy másik vajákot alakít a Farkasok Iskolájából, aki már korán barátságot köt Geralttal a Kaer Morheni idők alatt. Azoknak, akik a játékot is ismerik, Eskel a CD Projekt Red’s The Witcher 3: Wild Hunt-ből is ismerős lehet. Jelen pillanatban sajnos nem tudni, hogy ki fogja ezt követően alakítani a karaktert.

View this post on Instagram

😥🙏🐺⚔️ #witchernetflix #eskel #covid_19

A post shared by Thue Rasmussen (@thuerasmussen) on

A The Witcher második évadának filmes munkálatait az év elején kezdték el és a tervek szerint 2021 során lesz a bemutató. A forgatást márciusban felfüggesztették, mivel a Netflix a koronavírus járványra tekintettel, minden film és tv show felvételét szüneteltette. Azóta újból „zöld lámpát” kaptak a felvételek és folynak a munkálatok a következő részeken.

Addig is, ha fel szeretnénk fedezni a The Witcher különleges világát, nézzük meg a Netflixen a színfalak mögött készült képsorokat és lessünk be a kulisszák mögé.

Forrás: ign.com

4077 megtekintés.

Megosztás:

1 comments

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>