Kiderült, hogy mikortól és hol fogják forgatni a következő évadot.

A Redanian Intelligence adott hírt arról, hogy a következő szezon forgatása jövő év februárjában kezdődik, és augusztusig tart majd. Az egyik fő helyszín ez alkalommal is Magyarország lesz( bár a készítők korábban kifejtették, hogy folyamatosan keresik az új lokációkat is), azt azonban egyelőre nem tudni, hogy a rendezők sorát kik erősítik majd az új évad során.

Hány új epizód vár ránk?

A hírek szerint a második évad az elsőhöz hasonlóan nyolc részes lesz.

Mikor jöhet az új évad?

A forgatási időszakból kiindulva a legvalószínűbb premierdátum 2021 tavasza.

Ki térhet vissza?

A főbb karakterek egytől egyig készülhetnek a folytatásra, hozzájuk biztosan csatlakoznak majd új társak, róluk azonban egyelőre nincsen információink. Az írói gárda is visszatér, kivételt képez Jenny Klein, a második epizód forgatókönyvírója, ő ugyanis kizárólagos szerződést kötött az Amazonnal.

Mely könyveket veszi majd alapul a szezon?

Míg az első szezon Sapkowski Az utolsó kívánság, illetve A végzet kardja című művein alapul, a második évad a Tündevérre, illetve talán A megvetés idejére támaszkodik majd.

 

428 megtekintés.

Megosztás:

0 comments

    XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>