Bár a Stranger Things negyedik évadának forgatása, és ezáltal a premierdátuma is tolódott, ez időt adott arra, hogy az írók átgondolják a történetet. 

A sorozatok és filmek premierjének eltolása általában a negatív hírek közé tartozik, és 2020 extrém rossz év volt ebből a szempontból (is). A Stranger Things negyedik évadának a forgatási munkálatait félbe kellett szakítani a koronavírus miatt, ez azonban azt is jelentheti, hogy átgondoltabb, jobban megírt folytatást kaphatunk. Erről a sorozat executive-producere Shawn Levy beszélt egy friss, a Colliderben megjelent interjúban. 

“Természetesen a világjárvány nagyban befolyásolta a forgatást, ezzel a negyedik évad megjelenését, a dátum még mindig ismeretlen sajnos. Ennek ellenére a korona pozitív irányba terelte az egész projektet, a Duffer-testvéreknek először volt idejük kidolgozni az teljes évad történéseit, mielőtt a forgatás elkezdődött volna, és erre eddig nem volt példa. Néhány dolgot átírtak időközben, és erre az előtt nem sok lehetőségük volt. A forgatókönyv minősége értékes és valószínűleg a legjobb az eddigiek közül.”

A negyedik évad valószínűleg 2021 végén fog érkezni.

4857 megtekintés.

Megosztás:

0 comments

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>