A Netflix magyar szinkronnal mutatta be a Sebek című, saját készítésű filmjét. A plakát, a trailer és a Sundance felirat mind arra utalhatnak, hogy megér a másfél órát a produkció. NEM így van.

A trailer és a plakát is nagyon bejött, maga az alapszituáció is tetszett: ha az ember talál egy mobiltelefont, és abban durva dolgok vannak. A szereposztás is jónak tűnt, nem totál ismeretlen arcok. A pénteki premierek közül ezt választottam először, főleg hogy szinkronnal érkezett a platformra.

wounds-armie-hammer-trailerAz alaptörténetet fent már felvázoltam. Adott egy pultos, a kocsmában egy incidens után ott felejtenek a fiatalok egy mobiltelefont. Will (Armie Hammer) hazaviszi azt, és mivel egy géniusz, öt másodperc alatt megoldja a feloldókódot. A telefonban durva dolgokat talál, és nem annyira szerelmes kedvese, Carrie (a szürkés Dakota Johnson) hiába tanácsolja neki, hogy vigye el a rendőrségre, a férfi nem így tesz, raádásul menet közben szerelmi három/négyszögbe keveredik Aliciaval és Jeffreyvel. Előbbi hölgyet Zazie Beetz játssza, aki mostanában egész komoly produkciókban tűnt fel: ilyen például a Joker vagy a Deadpool 2 is. A pasiját játszó Karl Glusman a zseniális Éjszakai ragadozókból lehet ismerős. 

szmk_wounds_netflix_2

Adott a jó sztori, misztikum, jó színészek, a film vége után azonban azt felszisszen az ember. “Ez meg mi volt?. A közel90 perces játékidő nagy része elfecsérelt, az eleje még vállalható, de utána tele van a film bugyutábbnál bugyutább dolgokkal, és teljesen irracionális döntésekkel, ráadásul a pultos gyerek sem volt számomra annyira szimpatikus, hogy úgy igazán szorítottam volna neki. A vége meg…? Hagyjuk.

images-6A Sebek nem lett jó, talán kijelenthetem, kifejezetten rossz lett, és ha moziban láttam volna, nagyon szitkozódtam volna, hogy kidobtam a pénzem a Sebekre. Akinek ajánlanám, azok a csótányfetisiszták, ebből az élőlényből ugyanis indokolatlanul sok szerepel a filmben. Ők kedvükre csódálhatják ezeket az állatokat. 

A film megtekintését csak türelmes nézőknél ajánljuk, akik már a világ összes jó filmjét látták. Persze biztos vagyok benne, hogy lesz olyan, akiknek tetszik ez a film, szóval mindenki döntse el maga, mit gondol róla.

A film trailere:

851 megtekintés.

Megosztás:

0 comments

    XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>