A fáradhatatlan Ryan Murphy több projektre szóló szerződést kötött a Netflix-szel, mely keretén belül már láthattuk A politikus első két évadát, illetve az idén debütált Hollywood-ot. A Murphy védjegyévé vált stílus a streaming szolgáltatóra költözve igen kifizetődőnek tűnik, hisz a projekteket imádja a kritika. A 2020-as Emmy jelölések közül A politikus 4, míg a Hollywood 12 jelölést zsebelt be.

Bár az American Horror Story idei évada egy évet csúszik, a koronahelyzet miatt (de számíthatunk epizódokra, az American Horror Stories-ból, mely Hulu saját gyártásként fog debütálni, epizodikus részekkel), valamint az American Crime Story következő felvonására is még várhatunk, nem maradunk az őszi szezonban Murphy-sorozat nélkül.

A producer nem szakad el a régi vágású Hollywood világától, hisz a szeptember 18-án érkező Ratched című sorozat látványvilága igencsak hasonlít a megszokott védjegyeire.

A Ratched nem kisebb feladatra vállalkozik, mint két évadban – az első nyolc epizódot ölel fel – elmesélni Mildred Ratched történetét, miként vált a jóhiszemű ápolónő az 1975-ös Száll a kakukk fészkére kultklasszikusban megismert zsarnokká.

A főszerepet a Murphy-veterán Sarah Paulson fogja alakítani, mellette feltűnik még a Viszály: Bette & Joan-ban hatalmasat alakító Judy Davis, az American Horror Story Finn Wittrockja és a Scream Queens-ből ismerős Charlie Carver is. De nem csak régi színészeit szerződtette, hanem olyan nagyágyúkat, mint Sharon Stone, Vincent D’Onofrio, Amanda Plummer, Rosanna Arquette és Cynthia Nixon.

Annak ellenére, hogy egy klasszikus filmes gonosz eredettörténetét fogjuk megismerni, a tervek szerint pedig a második évad fináléja ér majd össze az eredeti filmmel, senki se számítson könnyed szórakozásra:

1947-ben Mildred Észak-Kaliforniába érkezik, hogy állást találjon egy vezető pszichiátriai klinikán, ahol új és zavarba ejtő kísérletek kezdődnek az emberi elmével. Egy titkos küldetés során Mildred olyannak mutatja magát, amilyennek egy tökéletes és elszánt ápolónőnek lennie kell, de a kerekek mindig forognak és amint egyre beljebb kerül a mentális egészségügyi ellátórendszerbe és közel kerül azokhoz, akik benne élnek, Mildred elegáns külseje mögött egyre nő a sötétség, ami már régóta kitörni készül. Rá kell jönnie, hogy a szörnyeket alkotják, nem úgy születnek.

A sorozat első évada premierdátumot és jelenetfotókat kapott.

Véssétek a naptáratokba szeptember 18-át és nézzétek meg az alábbi képeket.

Képek forrása: Entertainment Weekly

1677 megtekintés.

Megosztás:

1 comments

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>