Hamarosan elérkezünk az év legszebb napjaihoz, a karácsonyhoz. A Netflix több produkcióval is jelentkezik, amely az ünnepet járja körül.

Dash és Lily (bemutató november 10-én)

Leírás: Merj szerelembe esni az idei adventi időszakban. A Dash és Lily – Kihívások könyve című New York Times bestsellerén alapuló sorozat november 10-től látható a Netflix műsorán.

 

Dolly Parton: Karácsony a kisváros terén (bemutató november 22-én)

 

Leírás: A Karácsony a kisváros terén című film a kisváros Fösvényét, Regina Fullert (Christine Baranski) követi nyomon, akit meglátogat egy strasszoktól csillogó angyal (Dolly), hogy elkíséjre a megváltás felé vezető úton. Vajon a zsugori földtulajdonos tényleg kilakoltatja Fullerville városát karácsony este, vagy a kapzsisága meghajol a karácsony szelleme előtt?

 

Karácsonyi krónikák: Második rész (bemutató november 25-én)

Két év telt el azóta, hogy Kate (Darby Camp) és Teddy Pierce (Judah Lewis) megmentette a karácsonyt, és sok változás történt. Kate, az immár cinikus tinédzser, kénytelen Cancunban tölteni a karácsonyt édesanyja új barátjával és annak fiával, Jackkel (Jahzir Bruno). Kate nem hajlandó elfogadni új családját, ezért úgy dönt, hogy elszökik. De amikor egy rejtélyes és bajkeverő krampusz azzal fenyeget, hogy lerombolja az Északi-sarkot és mindörökre eltörli a karácsonyt, Kate és Jack váratlanul új kaland részeseivé válnak a Mikulással (Kurt Russell). A csupa szív és humoros Karácsonyi krónikák: Második rész egy akciódús kalandfilm az egész család számára, amelyet átjár a karácsony szelleme. Írta és rendezte Chris Columbus (Reszkessetek, betörők!, Harry Potter), a másik főszerepben pedig Goldie Hawn látható.

 

1133 megtekintés.

Megosztás:

0 comments

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>