Rossz hírt kell közölnünk a rajongókkal, ugyanis a sorozat sztárja, Regé-Jean Page-t nem láthatjuk a folytatásban. 

Regé-Jean Page szinte ismeretlen színésznek számított, aztán a Bridgerton családban mindenki kedvence lett a sármos fiatalember. Azt gondolhattuk volna, hogy természetes, hogy továbbra is a sorozatban láthatjuk, de ez koránt sincs így. 

Shonda Rhimes, a sorozatért felelős szakember a pletykákért felelős Lady Whistledownon keresztül közölte ugyanis, hogy Simon Basset nem lesz látható a sorozatban. 

Nyálas olvasó,
míg minden szempár Lord Anthony Bridgerton küldetésére koncentrál, hogy megtalálja a vikomtessét, búcsút kell intenünk Regé-Jean Page-nek, aki oly diadalmasan alakított Hastings hercegét. Hiányozni fog Simon a képernyőkről, de mindig is tagja lesz a Bridgerton családnak. Daphne továbbra is elhivatott feleség és testvér marad, segít a bátyjának megtalálni a helyét a társasági szezonban – további intrikák és románcok várhatóak a jövőben.
Méltóságos üdvözlettel:
Lady Whistledown

 

A brit-zumbabwei színészt nem hatotta meg különösebben ez a lépés, hiszen elmondása szerint mindig is egy évadról szólt a fáma. 

A második évad hamarosan forog, és valamikor 2022-ben kerül a Netflix műsortárába. Mi pedig nagyon várjuk, ti is?

 

Az első évadról itt írtunk:

 

Hivatalos: folytatást kap a Bridgerton-család! Videó

 

Forrás Puliwood, Deszy-könyv.hu

Borítókép: Netflix

2079 megtekintés.

Megosztás:

0 comments

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>