David Fincher új produkciója, a Mank hamarosan a mozikban és a Netflixen is látható. Ennek kapcsán készítettek interjút a rendezővel, aki a Mindhunter sorozatról is beszélt. A rajongók bánatára. 

Az amerikai mozik november 13-án mutatják be a Mankot, amely Orson Welles világhírű regényének, az Aranypolgárnak a keletkezésével foglalkozik majd. Olyan színészek vesznek részt a projektben, mint Gary Oldman, Lily Collins vagy Amanda Seyfried. A produkció december 4-én a Netflixen is látható már. 

A rendezőt az egyik legfelkapottabb sorozatáról is kérdezték, hiszen a rajongókat érdekli, hogy a David Fincher által fémjelzett Mindhunter mikor folytatódhat, folytatják-e egyáltalán. A széria egyik szülőatyja aggasztó hírekkel szolgált: 

“A nézőknek ez egy drága sorozat volt. “Forgasd le a Mankot, aztán meglátjuk, hogy érzed” Őszintén szólva nem gondolom, hogy két évadnál többet készítünk belőle. Egy bizonyos ponton realistának kell lenni, ami a pénzt illeti.”

Ez sajnos nem jelent mást, minthogy hiába imádták a nézők és a kritikusok a sorozatgyilkosos sorozatot, mivel viszonylag kevesen nézték, ezért nem éri meg a Netflixnek a befektetett pénzt. Ráadásul Fincher rendkívül elfoglalt, lekötik más elfoglaltságait, és a forgatással is gondok voltak, mert sokat kellett távol lennie a családjától. 

A streamingszolgáltató ettől függetlenül nyitva hagyná az ajtót egy esetleges folytatás előtt; elképzelhetőnek tartják, hogy Fincher még visszatér a szériához. Jonathan Groff és Holt McCallany főszereplők szerződését nem hosszabbították meg, hogy más feladatokat is vállalhassanak.

 

 

 

Forrás: https://www.vulture.com/2020/10/david-fincher-mank.html

934 megtekintés.

Megosztás:

0 comments

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>