A 365 Dni még mindig előkelő helyen áll minden Netfix-toplistában. Azoknak akik a főszereplő “Massimot” más tartalmakban is szívesen megnéznék, jó hírünk van. Michele Morrone egy olasz sorozatban is szerepel. 

Talán egyetlen Netflix-produkcióról sem esett annyi szó, mint a 365 nap című erotikus filmről. A lengyel “Szürke ötven árnyalatának” is nevezett botránymoziban tulajdonképpen romanticizálják a szexuális erőszakot, és ez jó néhány nézőnél és szervezőnél kicsapta a biztosítékot. Erről itt írtunk, a kritikánkat pedig itt olvashatjátok. A siker ennek ellenére töretlen, és ezt sokan a filmben szereplő olasz színésznek, Michele Morronénak tulajdonítják.

Egyes információk szerint a 365 nap folytatása zöld utat kapott, de a koronavírus miatt csúsznak a munkálatok, így az Az a nap nevet viselő második részre még várni kell a rajongóknak. A Blanka Lipinska regényein alapuló adaptáció forgatása egyébként most nyáron indult volna.

Sokan talán nem is tudnak róla, de a kétség kívül “esztétikus” megjelenésű Massimoval fut már egy sorozat a Netflixen. A nyolc részes Il Processo, vagyis A tárgyalás fent van a streaming-szolgáltató műsorán, magyar felirattal, és ebben szerepel Michel Morrone is.

Ez egy krimiszéria, amelyben egy 17 éves lány meggyilkolása van a középpontban. A történet mélyen foglalkozik az áldozat tragikus életével, és itt kerül képbe egy gyanúsított, Claudio Cavalleri, akit 365 napban „megismert” Michele Morrone alakít. 

 

Íme az előzetes:

14360 megtekintés.

Megosztás:

0 comments

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>