Igazi sztárparádé várható az elismert regény adaptációjában.

A Netflix igencsak erősen indítja az őszt, szeptemberben jön többek között Charlie Kaufman legújabb filmje, illetőleg a Millie Bobby Brown és Henry Cavill főszereplésével készült Enola. Emellett pedig érkezik Donald Ray Pollock elismert regényének, a magyarul Mindig az ördöggel címet viselő könyvnek az adaptációja. A mű hivatalos szinopszisa így szól:

Donald Ray Pollock lebilincselően sötét Amerika-víziójában egy csapat szélsőséges szereplő életét követi a második világháború végétől a hatvanas évekig. Willard, a Csendes-óceáni szigeteken lezajlott vérengzésből visszatért veterán nem tudja megmenteni rákban szenvedő, gyönyörű feleségét, Charlotte-ot – hiába áztatja hektónyi áldozati vérbe az imatuskót, ahol naponta órákat fohászkodik az életéért. Egy másik házaspár, Carl és Sandy az országutakon portyázik és gyilkol. Modellek után kutatnak, és miután lefényképezik, ki is végzik őket. Feltűnik a színen a pókidomár prédikátor, Roy, aki tolószékben ülő társával együtt bujkál a törvény elől. Ők azok az ámokfutók, akik közt Willard és Charlotte árvaságra jutott fia, Arvin – minden szörnyűség dacára – jó emberré szeretne válni, de ehhez előbb brutális módon meg kell harcolnia az igazáért. (Forrás: moly.hu)

A film igencsak impozáns szereplőgárdával készült, feltűnik majd többek között Tom Holland, Robert Pattinson, Bill Skarsgård, Riley Keough, Jason Clarke, Sebastian Stan, Haley Bennett, Mia Wasikowska és Eliza Scanlen is.

A film első hivatalos fotói az alábbiakban tekinthetőek meg.

Premier: Szeptember 16.

The Devil All The Time

The Devil All The Time

The Devil All The Time

Kiemelt kép: Summary.com

Képek: Entertainment Weekly

7292 megtekintés.

Megosztás:

1 comments

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>