Az ötödik évadban Lesley Manville veszi át kolléganője szerepét. A The Crown című sorozat II. Erszébet angol királynő életét és uralkodását dolgozza fel, a koncepcióból adódóan pedig időről időre új színészek kerülnek a szériába. Magát a királynőt az első két évadban Claire Foy, a harmadik és negyedik szezonban Olivia Colman formálta meg, az pedig már korábban kiderült, hogy az utolsó évadra érkezik Imelda Staunton. Most pedig a Netflix megerősítette, hogy Magit szerepében Vanessa Kirby és Helena Bonham Carter után az Oscar-jelölt Lesley Manville lesz látható. A színésznő így nyilatkozott a szerepről.

Hatalmas öröm számomra, hogy ilyen fantasztikus sorozatban vehetek át egy ennyire kitűnő szerepet, melyet korábban két remek kolléganőm játszott. Természetesen, szeretném megugrani az általuk igen magasra tett lécet. Imelda Stauntonnal pedig régóta jó barátságot ápolunk, így biztosan öröm lesz a közös munka.

Kép: TMDb

 

 

1174 megtekintés.

Megosztás:

0 comments

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>