A legszexibb szexmentes valóságshow.

Adott egy gyönyörű, egzotikus sziget, izmos és jóképű férfiak, csinos és lélegzetelállító nők, és ez egy valóságshow. De nem, ez nem az Éden hotel. Ugyanis a Netflix megspékelte a tüzes realityk receptjét azzal, hogy a világ legszexibb emberei egy hónapon keresztül nem csókolózhatnak, és konkrétan semmiféle szexuális tevékenységet nem folytathatnak. A lényeg az önismeret, a másik szeretete, olyan emberek tanítása, akiknek csak és kizárólag a külső számít. Szóval tíz, esztétikailag tökéletes ember van bezárva, és csak lelki kapcsolat lehet köztük. Ja, és 100 000 dollár a főnyeremény, amely összeg minden szexuális tevékenységet után csökken. Szóval kár lenne a szabályokat megszegni.


Ez egy izgalmas koncepció, és szerencsére a kivitelezés sem lett méltatlan, sőt, a valóságshow műsorok közül könnyedén kiemelkedik mondanivalójával, illetve azzal hogy őszinte, szókimondó, és reálisan világít rá egy szükségletre, ami jelenleg mindennél jobban kellene főszereplőinknek. A széria első része rendkívül szórakoztató. Azonnal meggyőz minket arról, hogy folytassuk, és hogy ezen a paradicsomi utazáson kitartsunk a remélhetőleg karakterfejlődést mutató szexbomba szereplőinkkel. 

https://www.youtube.com/watch?v=2JgPJpgnut4


A második résznél még tudtak is újat mutatni, ez azonban a többi epizódra már nem igaz. A harmadik adásnál érződik először, hogy ez a valóságshow bizony el fog laposodni, hiszen maximum akkor lesz benne valami izgalmas, ha a szereplőink szabályt szegnek, szembesítik őket, hogy mennyi pénzt vesztettek, és persze azt követő balhé is nyújt némi élvezetet. Habár nem vagyunk a háború hívei mi sem, viszont legalább olyankor történik valami. Mikor feladatot, küldetést, vagy éppen programot kapnak a szereplők, akkor felpörögnek az események, és színesebb a kínálat, mégis két – három epizódról magabiztosan állítjuk, hogy unalmas! Nagy szerencse, hogy nyolc résszel operál az évad, hiszen ha napi egy epizóddal oldották volna meg, az bizony még a jelenleginél is vontatottabb lett volna.


Igazság szerint ebben a realityben ennyi van. Nyolc epizód, ami még nem kínos, az elején még szórakoztató, és talán még tanulságot is rejt, amolyan felnőttek módjára. Azt viszont ezen a ponton meg kell jegyezni, hogy egyáltalán nem valós, amit látunk. Ez egy reality, de ahogy a többi, így ez sem valóságos. Fájdalmasan átüt az egészen a megjátszás, hiszen hedonista fiatalokkal nem is lehetne eljátszatni ilyeneket. Sajnos nagyon messze áll ez az egész a valóságtól, és ahhoz, hogy ezt kiszúrjuk, csak át kell látni a szitán. Viszont ezzel együtt is elvagyunk vele. Az első és az utolsó rész külön pacsit érdemel, a castingnak hatalmas csókot küldünk, de az ellen biztosan sztrájkolni is hajlandóak lennénk, hogy ezt folytassák egy második évaddal, mert ezt még egyszer nem lehet ellőni.


Nézzétek, mindenképp ajánlani tudjuk ezt a nyolc epizódot, hiszen színvonalas(abb) realitykből kevés akad, de ez legalább kreatív, ráadásul a casting is erős. Nevetni is lehet rajta, el lehet gondolkodni a tanulságon is. Hét pontot adok rá, mert a valóságshowk hosszú sorából tényleg kitűnik, az más kérdés, hogy ha egy olyan skálán pontoznánk, mint amilyenen például a Stranger Thingst értékeljük, ott hol állna meg ez a történet.


7/10
Kristóf József

Képek: TMDB

403 megtekintés.

Megosztás:

0 comments

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>