A Netflix által közzétett videóban a sorozat színészei és készítői meséltek a széria fejlődéséről.

“A harmadik évad volt az eddigi legmonumentálisabb vállalásunk, minden szereplőnk élete gyökerestől felfordult- kezdik összegzőjüket a Duffer testvérek, a széria ötletgazdái, showrunnerei.

Gaten Matarazzo, akit Dustinként láthatunk a sorozatban, a karakterek fejlődéséről beszél: ” Ezek a gyerekek immáron nem azok, akiket megismertünk az első szezonban. Túlnőttek a kockaságon, valódi érzelmeket élnek meg. Bátrak, vakmerőek, szerelembe esnek.

Maya Hawke a harmadik évadban érkezett a sorozatba, szerinte a széria változása egy teljesen természetes folyamat része: ” A produkció együtt nő fel a közönségével, ahogy a színészek, a karakterek fejlődnek, úgy válik egyre grandiózusabbá ez a sorozat”

Sadie Sink és Millie Bobby Brown a női kapcsolatok ábrázolását emelik ki, Sink úgy fogalmaz: “Szinte minden szezonban új, kompetens női karakterekkel ismerkedünk meg”, míg kolléganője hozzáteszi: ” Max és Eleven folyamatosan új dolgokat tanítanak egymásnak, ezt pedig mindenképpen jó látni”.

Shawn Levy, a széria egy másik kreatív producere az eddigieknél is messzebb megy, szerinte egy filmes életében jó, ha egy ilyen projekt megadatik.

Kép: IMDb

A teljes videó itt tekinthető meg:

714 megtekintés.

Megosztás:

0 comments

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>