Ma már nehéz elhinni, de a Duffer fivérek fejében eredetileg egészen más koncepció volt.

A Stranger Things még 2016-ban debütált és szinte azonnal a Netflix egyik legsikeresebb produkciójává vált. A ’80-as évek nosztalgiája, a remek színészek elvitték a hátukon a sorozatot. Az első szezont azóta két további évad követte, jelenleg a negyedik évad forgatása zajlik. (Bár a vírushelyzet miatt a munkálatok szünetelnek. ) A széria címe sem ezt volt eredetileg, sokáig Montauk néven hivatkoztak rá a különböző munkafázisokban. A Duffer fivérek emellett a Vulture nevű lapnak elmondták, hogy Eleven (Millie Bobby Brown) eredetileg egészen más személyiségjegyeket kapott volna, sokkal erőszakosabb lett volna, brutális gyilkosságok fűződtek volna a nevéhez.  Végül ezt a tervet elvetették, részben azért, hogy a korhatárbesorolásban ez ne okozhasson problémát. Emellett a széria showrunnerei sokáig úgy tervezték, hogy a lány valóban fel fogja áldozni magát az első évad végén, ezen a ponton viszont a Netflix szólt közbe, ugyanis ők mindenképpen azt szerették volna, ha az első évad története folytatódik tovább később is, ugyanazokkal a szereplőkkel. (A Duffer testvérek eredetileg egy antológiasorozatot terveztek, melynek minden szezonja más évtizedben játszódott volna. )

Millie Bobby Brown and Finn Wolfhard in Stranger Things (2016)

A készítők ezen a ponton döntötték el véglegesen, hogy Elevenből egy pozitív karaktert csinálnak, ugyanis ha évadokon keresztül követünk egy főszereplőt, akkor szükségszerű, hogy kötődni is tudjunk hozzá. A figurával kapcsolatos legfontosabb kérdések még mindig a múltjában keresendőek, reméljük, a legtöbb ilyet megválaszolja majd a negyedik évad.

Képek: IMDb

Forrás: Screen Rant

A következő évad trailere az alábbiakban tekinthető meg:

1395 megtekintés.

Megosztás:

0 comments

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>