Következő ajánlónk karantén idejére.

Sex Education

Magasan a legnézettebb sorozat a Netflixen már jó ideje, és teljes joggal. Az Otis férfivá érését végigkövető széria generációnk egyik, ha nem a legfontosabbja. Kötelezővé tenném az iskolákban a feszengő felvilágosító órák helyett. Ebben az évadban, ahogy elődjében is, bátran beszélnek a kamaszokat érintő szexuális problémákról, és ez sokakat inspirálhat élete fontos döntéseiben.

Sex Education – Kritika. Szex a lelke mindennek – Netflixmánia

End of the f***ing world

Megint egy young adult/coming of age történet a maga sajátos sötét humorával és kusza történetmesélésével. Néha már túlzottan depresszív vagy épp érzelgős egy-egy jelenet, de mindig van valami csavar, amiért érdemes tovább folytatni, nem is beszélve a kiváló zenékről és a tökéletes díszletről, amelyeket mind-mind a 70-es évekből kölcsönöztek, hogy még jobban összezavarodjunk, hol is járunk éppen az időben. Ez a sorozat tényleg csak azoknak ajánlott, akik bírják a néha meghökkentő történéseket és a jó adag vért, no meg persze a flegma tizenéveseket, jelen esetben Alyssát és Jamest. Egyfajta modern Bonnie és Clyde a maga elcseszett szépségével ez a széria is.

The End Of The F***ing World recap: what happened in series 1 ...

Wine Country

Sokan ismerik az Amerikában futó Saturday Night Live showból a néhány perces gageket, ezeknek a sztárjai a vígjátékunk szereplői. A tengerentúli komédiákban már megkerülhetetlennek számító nevek dobták össze a Wine countryt: a rendező és egyben főszereplő nem más, mint Amy Poehler, akit az SNL-en kívül a Parks and Recreations sorozatból is ismerhetünk, de a szereplők közt van még Maya Rudolp is, aki főként Adam Sandler-vígjátékokból ismert, de van néhány kifejezetten remek független filmje is, és kevesen tudják róla, hogy a korán elhunyt jazzénekesnő, Minnie Ripperton lánya. Egy baráti kiruccanást követ végig a történet, persze néhány bonyodalommal tarkítva, amit a komikák nem csak humorossá, de egészen szerethetővé képesek varázsolni.

Wine Country (2019) | Premier dátum, előzetesek, képek ...

Hirtelen 30

Nagyon megörültem, amikor a Netflixre felkerült pár régebbi, klasszikus film is. Ha nem is számít klasszikusnak a maga nemében, nekem mégis egyik régi kedvencem ez a romantikus vígjáték. Jennifer Garner és Mark Ruffalo párosa igazán meghatóan prezentálja a felnőtté válás történetét. 2004-es filmhez méltóan vannak még egészen megmosolyogtató elemei a filmnek, vagyis, hogy a 13 éves Jenna egy házibulin hogyan kerül a jövőbe, de ettől válik igazán nosztalgikussá ez a történet.

est.hu : TV : Napi ajánló : Hirtelen 30

Kaméleon

Külön öröm, hogy már magyar filmeket is megtalálni a streamingóriás felületén, méghozzá igazán jó magyar filmeket. Ilyen Goda Krisztina 2008-as Kaméleonja is, amiben szerepet kap az egészen zseniális Trill Zsolt, és az akkor még kevésbé ismert Nagy Ervin is. Maga a történet is igazán előremutató,(és spoiler nélkül nehezen lehetne elmesélni) kár, hogy akkortájt, sőt megkockáztatom, hogy azóta sem készült sok hasonlóan kiemelkedő munka. Mindenképp érdemes belekezdeni.

Kaméleon

Madeleine McCann eltűnése

Elpazarolt órák. Röviden és tömören így tudnám jellemezni azt a 8 részes dokumentumsorozatot, amiben Madeleine eltűnésével foglalkoznak. Egy angol baráti társaság Portugáliában tölti nyaralását, amikor Kate és Gerry négy éves lánya eltűnik, a lányt több mint 15 éve nem találják. A sorozatban felvetnek több lehetséges kimenetelt is, mint az elrablás, a szülők közreműködése, vagy az emberkereskedelem, de végül szinte semmire nem jutnak a kislány és megannyi más eltűnt gyermek kapcsán.

Viewers Left 'Disturbed' By The Disappearance Of Madeleine McCann ...

Szerző: Árvai Fanni

Kép: Joyscribe, Port.hu, Est.hu, Mozipremierek, Dan of Geek

255 megtekintés.

Megosztás:

0 comments

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>