Igazi vagy sem? Tette fel a kérdést rengeteg ember, miután megtekintette a 365 nap című nagyon erotikus filmet. Bartek Cierlica operatőr egy interjúban mesélt a forgatásról. 

“Mindent megtettünk annak érdekében, hogy a színészek ne érzékeljék a kamerát, és szabadabban játszhassanak. Voltak nagyon nagyon hosszú beállítások” – mesélt az operatőr a Variety magazinnak. 

Technikai jellegű információt is kaphattunk a forgatással kapcsolatban: “

“A kézi kamerával pontosan követni tudtam minden mozgásukat. Azt akartuk, hogy hiteles legyen, azt akartuk, hogy a nézők hallják a suttogásaikat és a légzésüket. Szenvedélyt és verejtéket akartunk mutatni. Természetes és hiteles jeleneteket szerettünk volna, de úgy, hogy ne lépjük át a pornográfia vonalát.”

“Nem akartunk szexfilmet forgatni, de szerettünk volna hűek maradni a könyvben leírtakhoz. Ebben nagyon intim és szenvedélyes leírások vannak. Ilyen vékony jégen még sosem voltam a pályafutásom során” – teszi hozzá Bartek. 

A 365 nap filmet követően több fórumon megindult a találgatás, hogy a két szerepő között tényleg  történt-e aktus. Erre egyértelmű nem a válasz. Bár a filmet kritizáltuk az üzenete miatt, az erotikus jelenetek valóban élethűre sikeredtek. Ezek azonban nem igaziak, még akkor sem, ha valóban mindent láttatni engedtek a szereplők.

A film férfi főszereplője, Michele Morrone így nyilatkozott erről egy rajongóval történő videóbeszélgetésben: “Igazinak tűnik, mert talán egyszerűen jó színészek vagyunk” 

A Morrone-Sieklucka páros valóban jól működött együtt a forgatásokon; már az első pillanattól megvolt bennük a szikra.

 

A link alatt van néhány +18-as jelenet

 

 

13191 megtekintés.

Megosztás:

0 comments

    XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>