Liam Neesonre ismét nagy veszély leselkedik. 

Azt hinnénk, hogy filmkarrierjének ezen szakaszában az átlagember kétszer is meggondolja, mielőtt megpróbál Liam Neesonnak keresztbe tenni. Nos, ez jókora tévedés, a nézők szerencséjére: hiszen újra itt vagyunk, s láthatjuk Liamot a Becsületes tolvaj (Honest Thief) néhány napja megjelent filmelőzetesében marcona képpel pisztolyt rántani és néhány sallert kiosztani az aktuális gonosztevőknek, akik nem átallják nála kihúzni a gyufát.

Tom Carter (Neeson) bankrablói karrierje során kisvárosi bankokból mintegy 9 milliónyi dollárt rabolt ezidáig. Nemhogy lebukás nélkül, de a hatóságoknak a személyazonosságát sem sikerült lenyomoznia. Miután azonban szerelmes lesz az életvidám Annie-be (Kate Walsh), Tom úgy dönt, hogy kezdődjön el a szeretett nővel új, közös életük egy új lappal is. Feladja magát az FBI-nál: az összes pénzt visszaszolgáltatja csökkentett büntetésért cserében.

S a dolgok természetesen itt válnak bonyolulttá. A Tom ügyével foglalkozó FBI-ügynököknek ugyanis a törvényes utat a legkevésbé sem követve teljesen más elképzelésük támad a továbbiakról. Elhatározzák, hogy átverik Tomot és lenyúlják az évek alatt összegyűjtött zsákmányt. Ráadásul, hogy minden szálat elvarrjanak, úgy döntenek, hogy még Annie-től is jobb a biztonság kedvéért megszabadulni. Ez az a pont, ami aztán igazán felgyorsítja az eseményeket, s közben persze megismerhetjük Tom részletesebb szakmai múltját is, aki robbantási szakértőként dolgozott a haditengerészetnél.

Liam Neeson legújabb akciófilmjének megjelenése 2020. október 9-re várható az amerikai mozikban (természetesen a jelenlegi helyzet függvényében ez módosulhat).

Forrás: https://www.empireonline.com/movies/news/liam-neeson-honest-thief-trailer/

Kép: TMDb

272 megtekintés.

Megosztás: