Sacha Baron Cohen nem tétlenkedik a koronavírus alatti válságban sem. Belső információk szerint ugyanis elkészült a Borat: Kazah nép nagy fehér gyermeke menni művelődni Amerika folytatása, vagyis röviden a Borat 2. A Collider arról számol be, hogy valóban megtörtént a forgatás, és már az utómunkálatoknál tartanak a készítők. Augusztusban többször látták Cohent Boratként Los Angelesben. A film pedig majdnem teljesen elkészült.

A történet teljesen ismeretlen egyelőre. A forgatás egyébként nehezebb volt, mint az elsőé, hiszen most már tudják az utcán sétáló emberek, ki az a Borat. Nem világos az sem, hogy a Borat folytatása fut-e a majd a mozikban, az én személyes véleményem, hogy szerintem inkább “csak” stramingelni lehet majd. Az első rész egyébként is megosztó volt, egyszerű poénokkal, és akkor finoman fogalmaztam. Ennek ellenére nagy rajongótábora van, így nem meglepő. hogy elkészült a második rész.

Számomra egyébként is talány ez a Sacha Baron Cohen. A Borat és más – hogy is fogalmazzak – nem annyira mély tartalmú filmjei mellett ugyanis vannak igencsak jól sikerült szerepei vagy produkciói is, ilyen többek között a Netflixen futó The Spy. Nem mellesleg nagyon sokáig úgy volt, hogy ő lesz a főszereplője a Freddie Mercuryről szóló filmnek, Malek csak később került képbe.

 

658 megtekintés.

Megosztás:

0 comments

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>