Továbbra sem csillapodnak a kedélyek a 365 nap című film kapcsán. Rengetegen csatlakoztak egy, a film ellen fellépő petícióhoz. A Netflix most reagált. 

A 365 nap az egyik legnagyobb mozis beszédtéma, a lengyel botrányfilm körül nem csillapodnak az indulatok. A produkcióval kapcsolatos kritikánkban mi is megemlítettük az aggodalmunkat, ugyanakkor látni kell, hogy elképesztő a népszerűség.

Na, nem mindenkinél. Egy nemrég indult online petíció azért harcol, hogy a Netflix levegye a műsoráról a 365 napot, kvázi törölje azt. Eddig több mint 80 ezer aláírás jött össze, a cél a 150 ezer. 

A Netflix sokáig csendben volt, de most először nyilvánult meg nyilvánosan a témában. Az egyik szóvivő szerint a nézők felelőssége, hogy mit néznek. Be lehet állítani azokat a tartalmakat, amelyeket nem szeretnének megnézni az előfizetők. Nem fogják törölni a tartalmat. Szűrőket lehet beállítani a profilban, hogy a felhasználóknak ne jelenjenek meg olyan tartalmak, amelyet sértőnek találnak. Nem meglepő, ha a Netflix nem veszi le a filmet, hiszen több országban sokáig volt a legnézettebb tartalmak között, és a Massimot megformáló színész szerint már készülnek a folytatásra.

Neked mi a véleményed? 

 

A petíció itt érhető el: 

https://www.change.org/p/netflix-remove-365-days-from-netflix-for-glorifying-stockholm-syndrome-and-abuse

9495 megtekintés.

Megosztás:

0 comments

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>