1994-ben mutatták be a Beverly Hills-i zsaru utolsó részét. Most végre elkezdődtek a folytatás munkálatai. A Netflix égisze alatt készülő produkció sztárja, az Axel Foley nyomozót megformáló Eddie Murphy már a fedélzeten van. 

A Beverly Hills-i zsaru filmek folytatását már régóta tervezgetik a stúdiók, de hosszú ideig úgy tűnt, hogy nem lesz belőle semmi. Szerencsére a Netflix látott fantáziát a projektben, és már folynak a negyedik rész munkálatai. 

Sok információ még nincs a folytatásról. Az biztos, hogy a Bad Boys legutóbbi részét jegyző Adil El Arbi és Bilall Fallah ülnek a rendezői székekbe.

Eddie Murphy egyébként jó kapcsolatban áll a Netflix-szel. Tavaly mutatták be a Dolemite Is My Name című produkciót, amely népszerű volt a platformon. A Beverly Hills-i zsaru negyedik része egy újabb sikeres vállalkozás lehet. 

Egy biztos: mi egészen biztosan megnézzük majd.

542 megtekintés.

Megosztás:

0 comments

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>