Chad Stahelski, a film rendezője elmesélte, hogy a harmadik felvonásban nem minden felvett anyagot tettek bele a végső változatba. “Van két akciójelenet, amelyet egyszerűen kihagytunk, mert nem találtunk nekik teret a filmben” – nyilatkozta. “Nagyjából 90%, hogy ezeket a felvételeket felhasználjuk a negyedik felvonásban” – tette hozzá.

Az 51 éves rendező a The Hollywood Reporternek elmondta, hogy sokat adnak a nézők véleményérre, visszajelzéseire. Hogy mi működhet, és mi nem.

“Butaság lenne nem meghallgatni a rajongók véleményét. Ez által egy kreatív játéktérhez jutok, és ez nagyon jó. Természetesen a nézők nem tudják, mi játszódik az én fejemben, mármint a forgatókönyvre gondolok, hiszen nem olvasták azt.”

A John Wick: Negyedik felvonás késéssel érkezik a moziba. A koronavírus miatt eltolták a bemutatót, 2022-re. Keanu Reeves kalandjait így nem 2021-ben, hanem 2022-ben követhetik nyomon a nézők. 

600 megtekintés.

Megosztás:

0 comments

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>