Alan Ritchson kapta a vezető szerepet az Amazon előkészület alatt álló Jack Reacher-sorozatában. A sorozat Lee Child könyvei alapján készül, s az író produceri szerepet is vállal majd. Az első évad alapjául Child Jack Reacher karakterét bemutató első regénye (The Killing Floor) szolgál majd. Az író könyvei rendkívül népszerűek világszerte (100 millió fölötti eladott példányszámmal) és méltán hoztak elképesztő ismertséget és sikert a szerzőnek az utóbbi évtizedekben. Nem is csoda, hiszen a pályája elején még katonai nyomozó, majd leszerelése után az országutakat, és a vidéki Amerika poros kisvárosait járó egyszemélyes igazságosztóról szóló lenyűgözően izgalmas, jól megírt és fordulatos történetek szinte letehetetlenek. Szerencsére ezeket már Magyaroszágon is olvashatjuk. 

Aki csak egy Jack Reacher-könyvet is elolvasott, azonnal a hatása alá kerül és valószínűleg az író minden elérhető könyvét beszerzi és elolvassa. Bizonyára nem vagyok tehát egyedül azzal a véleményemmel, akik számára a Jack Reacher-sorozat a kötelezően megnézendő és alig várt kategóriába kerül a most készülő szériák között. 

Jack Reacher karakterét egyébként két filmben is feldolgozták már (Tom Cruise-zal a főszerepben), amelyek komoly sikert és mintegy 400 millió dolláros bevételt hoztak világszerte. A filmfeldolgozásokat ugyan sok kritika érte a főszereplőválasztás miatt, hiszen az eredeti könyvekben a karakter kifejezetten magas, szőke és nagydarab férfi, ami Tom Cruise-ról messze nem mondható el. Ennek fényében Alan Ritchson előzetesen mindenképpen telitalálat tűnik. 

Alan Ritchson talán egyik legismertebb szerepe Thad Castle karaktere, amelyet a Spike csatornán bemutatott Blue Mountain State sorozatában játszott el. Feltűnt még Az éhezők viadala-franchise-ban (Gloss szerepét alakítva). Jelenleg Hank Hall (Hawk) karakterét játssza a DC Universe Titánok sorozatában.

Forrás:

https://variety.com/2020/tv/news/jack-reacher-series-amazon-alan-ritchson-1234760187/

Kép: TV Guide

815 megtekintés.

Megosztás:

0 comments

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>