Ismét egy sorozatban tűnik majd fel a walesi sztár.

Nicole Kidman is azon kiváló színészek sorát erősíti, akik felismerték a tévézésben rejlő lehetőséget. Az ausztrál színésznő feltűnt A tó tükre és a Hatalmas kis hazugságok című sorozatokban is, legújabb projektje pedig ismét egy Liane Moriarty-regényt, a Kilenc idegent fogja alapul venni, a készítő pedig David. E. Kelley lesz, akivel Kidman az előbb említett HBO-szériában is együtt dolgozott. A sorozatban az Oscar-jelölt Melissa McCarthy is feltűnik majd. A történet szerint Nicole Kidman karaktere egy wellness szállodát üzemeltet, ahová kilenc ismeretlen ember érkezik a pihenés reményében. Ottlétük azonban egy furcsa kísérletté alakul át, mely a lélek legmélyebb bugyraiba vezeti le a karaktereket és a nézőt is egyaránt.

Luke Evanst legközelebb a The Alienist hamarosan induló második évadában láthatjuk. A Kilenc idegen pedig a Hulu kínálatában lesz majd elérhető.

Kép: NLC

635 megtekintés.

Megosztás:

0 comments

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>