A The Witcher második évadát mindannyian nagyon várjuk, sajnos azonban rossz hírek érkeztek a forgatásról, amely újabb csúszásokhoz vezethet.

A Vaják az egyik legnépszerűbb sorozat volt az elmúlt időkben, Geralt történetét több millióan követték a Netflixen. A szériát eleve több évadra tervezték, így a folytatás bejelentése akkoriban amolyan formaság volt. A COVID-19 sajnos komoly gondokat jelentett a filmiparban is, a produkció gyártását nagyon lelassította a világjárvány. Nemrég még arról számoltunk be, hogy újraindul a forgatás, most azonban ismét szünetelnek a munkálatok, ugyanis több stábtag megfertőződött a koronavírussal. A hírek szerint négy stábtagról van szó, akiket azonnal karanténba küldtek. Sajnos nem az első, hogy leáll a forgatás, márciusban már történt hasonló eset. Reméljük, minél hamarabb folytatódhat a második évad készítése, mert már nagyon várjuk a folytatást.

 

Forrás

732 megtekintés.

Megosztás:

0 comments

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>