Az utóbbi években egyik Terminator-film sem aratott nagy sikert, ennek ellenére a Netflix lát benne fantáziát, ezért berendelt egy sorozatot.

Rengeteg remake vagy folytatás készül manapság, de a színvonal sokszor hagy némi kívánnivalót maga után. Most talán változik a helyzet a Terminatorral kapcsolatban. Az első két rész kultikus darab volt, de én például a harmadikkal is elvoltam. Azóta viszont inkább izzadságszagú próbálkozások voltak, épphogy nézhető vagy inkább nézhetetlen kategóriában.

A Netflix most egy sorozatot rendelt be, amely különleges lesz, mivel animéről van szó. Egyelőre nem tudok elképzelni egy anime T-800-ast, de kíváncsian várom a végeredményt. A projekt csak nemrégiben indult, így kevés az információ róla. Amint többet tudunk, azonnal hírt adunk róla. Addig is meg kell nézni legalább az első két részt!

 

834 megtekintés.

Megosztás:

0 comments

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>