A Stranger Things tinisztárja, Millie Bobby Brown színészként már meghódította rengeteg ember szívét, ezúttal mint énekes és rapper szeretne maradandót alkotni. 

A koronavírus okozta pihenőt állítólag arra használta ki a brit színésznő, hogy néhány dalt vegyen fel az új albumára. “Eleven” számára már korábban sem volt idegen a színpadon való mozgás, többször is láthattuk táncolni vagy énekelni. A Maroon 5 videóklipjében is fellépő Millie egyébként részleges süketséggel született. Egy korábbi interjúban a következőket mondta, nyilatkozta: 

Most kezdtem el énekelni, és ha a hangom rossz is, nem érdekel, mert imádom csinálni. Nem kell feltétlenül jónak lenned ahhoz, hogy énekelhess. Nem kell jónak lenned táncolásban vagy színjátszásban sem. Ha ki szeretnéd próbálni, és őszintén szereted csinálni, akkor csak csináld. Senkinek sem szabadna megállítania ebben téged.

Mit gondolsz, sikeres lehet éneklésben is “Tizi”?

 

Az alábbi videón egy rövid kis bemutatót láthatunk tőle:

 

Fotó: John Phillips / GettyImages

707 megtekintés.

Megosztás:

0 comments

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>