A Normális emberek az év első felének talán legjobb sorozata volt (mi itt lelkendeztünk), nem volt tehát kérdés, hogy elkészítik Sally Rooney debütáló regényének, a Baráti beszélgetéseknek is  az adaptációját. A Hulu és a BBC 12 részes minisorozatot rendelt be Sally Rooney első regényéből, amely már megjelenésekor hatalmas sikert aratott, bár az is igaz, hogy az írónőt valójában a Normális emberek repítette a világhírnévig. A Baráti beszélgetések adaptációját két olyan filmes készíti, akik utóbbi regény képernyőre alkalmazásában is részt vettek, Alice Birch írja majd az epizódokat, a rendező pedig Lenny Abrahamson lesz. A streaming-szolgáltató közleményében így fogalmaz:

Sally Rooney elképesztő érzékkel tudja megragadni a modern párkapcsolatok lényegét, a Normális emberek hatalmas sikere után pedig óriási megtiszteltetés számunkra, hogy a másik Rooney-regény adaptációja is nálunk kerülhet képernyőre.

Ti várjátok a sorozatot?

509 megtekintés.

Megosztás:

0 comments

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>