A mai éjszaka során, szótlanul és váratlanul, de annál nagyobb örömet okozva, befutott a Netflix nagy sikerű sorozatának, a Vaják második évadjának első, hivatalos ízelítője, amiben rengeteg morzsát kapunk a folytatást illetően.
A Vaják világában jártasak, köztük én is, számtalan utalást fedezhettek fel a bő két perces videó megtekintése közben.
Kaer Morhentől kezdve, a kevés életben maradt vaják jeles képviselőin, a Wild Hunt című játékra való utalásokon, és a játékhoz hűbb kinézettel rendelkező Triss Merigoldon át, egészen a könyvek egyik híres novellájának megfilmesítéséig, ügyesen vetették el a készítők az érdeklődés magvait.
Habár a bejelentett lineáris történetvezetéssel szemben, az „Egy csepp igazság” című novellának a feldolgozása újabb időugrásokat feltételeztet, természetesen nem kizárt, hogy gyökeresen megváltoztatták az írók az idővonal menetét. Erre azonban a rendelkezésre álló kevéske információból még nem tudunk rájönni.

A második évad december 17.-én kerül fel Netflixre, feltehetőleg egyből magyar szinkronnal!
Addig is maradnak a találgatások, amikhez bőven akad táptalaj.

 

A hivatalos előzetes:

1028 megtekintés.

Megosztás:

0 comments

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>