Február 5-én érkezik a Netflixre a Malcolm és Marie című szerelmi dráma, amelyet teljes hosszában fekete-fehérben láthatunk majd.

Az előzetes alapján, újabb sikernek ígérkezik a magyar operatőr és Zendaya együttműködése. Első közös munkájuk az Euphoria című sorozat volt, amely az 2019-es év egyik legsikeresebb sorozataként híresült el, mint a szereplők zseniális alakításai miatt, mind pedig Rév Marcell lenyűgöző operatőri munkájának köszönhetően. Amint az a címből is kiderül, két szereplő kapja majd a hangsúlyt; Malcolm szerepében John David Washington, akit a Tenetben kedvelhettünk meg, Marie-t pedig Zendaya alakítja majd.

Ennek fényében, nem csoda, hogy a Netflix közel 30 millió dollárt áldozott a jogok megvásárlására. Nagyon kíváncsian várjuk, és megelőlegezzük a dráma sikerét. Mundruczó Kornél után reméljük újabb magyar vonatkozású büszkeséggel gyarapodik az idei év filmes felhozatala.

A film előzetese:

691 megtekintés.

Megosztás:

0 comments

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>