A kétszeres Oscar-díjas színésznő ismét a Netflixen lesz látható.

Ősszel debütál Hilary Swank legújabb sorozata, A távolban, melynek készítői Jessica Goldberg és Andrew Hinderaker lesznek. Ahogy a Netflix fogalmaz:

A közeli jövőben az emberiség űrhajót küld a Marsra. A fontos küldetéshez elit asztronautákból álló csapatot toboroznak a világ minden részéről, például az Egyesült Államokból, Oroszországból, Kínából, Indiából és az Egyesült Királyságból. Ha minden jól megy, az asztronauták három évig távol lesznek az otthonuktól és a szeretteiktől. Ez az idő a földi és az űrbeli kapcsolataikat is próbára fogja tenni, miközben a túlélésért küzdenek, és igyekeznek elérni az emberiség legfontosabb célját. Az egész világ őket figyeli majd. A szerelemről és önfeláldozásról szóló nagyszabású és érzelmes történetet a Friday Night Lights – Tiszta szívvel foci és a Vásott szülők tehetséges alkotója, valamint a kétszeres Oscar-díjas Hilary Swank hozza el a képernyőkre.

Swank mellett többek között Josh Charles, Ato Essandoh és Adam Irigoyen is feltűnik majd.

Premier: szeptember 4.

411 megtekintés.

Megosztás:

0 comments

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>