Két kiválónak ígérkező alkotás is a Netflixen debütál majd.

A világ legnagyobb streaming-szolgáltatója nemrégiben megszerezte Aaron Sorkin (Elit játszma, Steve Jobs, Híradósok, Social Network, Az elnök emberei) legújabb filmjének globális jogait. A hírek szerint a Netflix az alkotásért 56 millió dollárt fizetett a Paramountnak. A  The Trial Of The Chicago 7  egy 1986-os, erőszakos események sorát eredményező tüntetésről szól, amelynek szervezőit végül bíróság előtt vádolták meg szervezkedéssel és felbújással. A főbb szerepekben Sacha Baron Cohen, Jeremy Strong, Yahya Abdul-Mateen II és Eddie Redmayne fognak feltűnni. Pontos premierdátum egyelőre nincs, de a Deadline értesülései szerint Sorkin a bemutatót-a film politikai vonulata miatt- mindenképpen a novemberi elnökválasztás előtt akarja megejteni.

Charlie Kaufman legújabb filmje, az  I’m Thinking Of Ending Things is a Netflixre érkezik majd. Ian Reid azonos című regényének adaptációja a lélek legmélyebb bugyraiba vezeti a nézőt, olyan témák kerülnek szóba, mint a vágy és a megbánás. A főbb szerepekben Toni Collette, Jessie Buckley, Jesse Plemons, és David Thewlis lesznek láthatóak. Itt már a premier is biztos, egészen pontosan szeptember 4-e.

Kép: .Deadline

 

 

1071 megtekintés.

Megosztás:

1 comments

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>