Jake Gyllenhaal által vezetett sorozat egy megbízhatatlan narrátorra és a fehér identitás vizsgálatára fog összpontosítani. 

Jake Gyllenhaal, a Suspense Novelist’s Trail of Deceptions című sorozatra készül, amely egy, a New Yorker nevű lapban megjelent cikksorozat adaptációja lesz. Az adaptációs folyamatot Janicza Bravo vezeti majd. 

A Deadline szerint Bravo, aki a Zola író és rendezője, Annapurna Pictures-szel együtt írja és rendezi meg Ian Parker újságíró 2019-ben megjelent cikksorozatának adaptációját. A sorozat egy narrátorra fog összpontosítani, aki olyan agydaganatokat ápol, amik neki nincsenek, olyan családtagokat gyászol, akik nem halottak, miközben „vadássza” az emberek szimpátiáját, hogy megússza a lehető legtöbb dolgot.

„Akkor kezdődött, amikor a kutyám házi feladatot evett, az anyám rákban halt meg és a bátyám öngyilkos lett, nekem pedig kettős doktori diplomám volt” – mondta Bravo a Deadline-nak.

„Főszereplőnk egy fehér, idős férfi. Van benne egy üresség, amelyet az emberek megkettőzésével tölt ki. Ő egy csaló. A sorozat megvizsgálja a fehér identitást és azt, hogy mi, mint közönség, hogyan veszünk részt ennek az egész viselkedésnek a megteremtésében. Az Annapurna és a Nine Stories partneri kapcsolata egy ajándék, és én örülök a legjobban annak, ami ránk vár”

A premierdátum egyelőre nem ismert.

Kép: Index

804 megtekintés.

Megosztás:

0 comments

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>